Over


"Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar de kern van hun persoonlijke uitdagingen, opdat iedereen het bijzondere leven kan omarmen dat voor hen in het verschiet ligt. "
Mijn traject

Hallo en welkom,

Ik ben Brecht en mijn volwassen pad begon met het behalen van mijn Master of Science in Elektromechanica in 2018. Ik besefte echter snel dat ingenieurswetenschappen me geen voldoening gaf. Al van kleins af zocht ik naar de inhoud van dingen. Ik was altijd op zoek naar wat er nog meer is en kon mij hierdoor enorm laten verwonderen. Mijn verlangen naar meer diepgang en betekenis leidde me uiteindelijk naar een verrassende wending.

In 2019 stapte ik het onderwijsveld in als leerkracht. Hoewel dit een waardevolle job is, ontdekte ik gaandeweg een dieper verlangen. In 2020 volgde ik mijn hart en besloot ik in de voetsporen van mijn moeder te treden. Ik begon aan de SAM opleiding en dit opende een nieuwe wereld voor mij. Door deze opleiding ontwaakte in mij een verwondering voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn. Iets dat ik al lang niet meer had gevoeld.

Tijdens de SAM opleiding ontdekte ik geleidelijk aan wie ik in essentie ben. Ik leerde mezelf kennen zoals ik dit nog nooit had gedaan. Er werd me veel duidelijk en talrijke ongewenste ballast werd opgekuist. Door het tweede jaar van de opleiding ontdekte ik hoe boeiend het is om diepgang te creëren en mensen te begeleiden naar de kern van hun uitdagingen. Deze ervaring en mijn diepe betrokkenheid bij de wereld van persoonlijke ontwikkeling en welzijn, leidden tot het verlangen om zelf therapeutisch werk te verrichten. Het is mijn plek om mijn gaven, kennis en passie te delen, en anderen te begeleiden in hun reis naar binnen.

Je bent welkom om samen de kracht van innerlijke groei en transformatie te ontdekken. 

Relevante opleiding

De methode die hoofdzakelijk wordt gebruikt tijdens coaching-/therapiesessies is de Script-As-Methode (SAM)


Om deze methode in therapie en coaching te kunnen toepassen volgde ik de 3-jarige SAM opleiding bij de 'SAMCirkel':Meer over deze methode:

Gecombineerd met de SAM ben ik eveneens actief als systemisch begeleider. Veel van onze onbewuste aannames, patronen en gedragingen zijn ontstaan uit ons systeem van herkomst (gezin, familie, school, etc.). Om echt onze plaats in ons systeem in te nemen, is het belangrijk om vrij te komen van deze mogelijks belemmerende overtuigingen. Door gebruik te maken van systemische opstellingen en oefeningen kunnen we inzicht krijgen in deze verborgen dynamieken. 


Hiervoor volg ik een opleiding bij "The Changemakers Academy":


Relevante training

Relevante ervaring sinds 2019:Naast opleidingen verdiep ik me graag in boeken over therapie, welzijn, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik volg regelmatig webinars en workshops en breid hiermee mijn kennis en vaardigheden uit. Op die manier kan ik een zo compleet mogelijke begeleiding aanbieden en cliënten optimaal informeren over wat er allemaal mogelijk is. 

Het is essentieel dat ik mezelf ook nog steeds af en toe laat coachen. Het leven is dynamisch en het is dus van belang dat een goede coach/therapeut ook blijft (her)ontdekken en aan innerlijke werk doet. Zonder zou ik nooit dezelfde begeleiding en diepgang kunnen garanderen. Zo gaat het gezegde: "Walk the talk".