Welkom

Brecht Jaspaert 

Therapeut | Transformatiecoach | Systemisch begeleider

Visie

Als baby word je als unieke ziel geboren in een reeds bestaand systeem (je gezin, familie, land, cultuur, maatschappij,...). In onze kindertijd zijn we nog heel ontvankelijk en worden we vanuit dit systeem dus reeds vroeg geconditioneerd. Al snel leren we, bewust en onbewust, hoe we dienen te functioneren. Dit resulteert in talrijke positieve en negatieve overtuigingen over onszelf en de wereld. Aangezien deze overtuigingen vaak onbewust aanwezig zijn, zien we dikwijls niet hoe ze ons dagelijks leven beïnvloeden. Het is namelijk belangrijk om te realiseren dat onze innerlijke wereld onze uiterlijke wereld beïnvloedt. Als je een gelukkig en vervullend leven wilt leiden, dien je innerlijk ook te voelen en te geloven dat dit kan en je dit waard bent. Negatief geïnstalleerde patronen en aannames kunnen dit op hun beurt dwarsbomen. Je ziet en creëert in de wereld namelijk wat je (onbewust) uitstuurt

Het is zoals het uitzenden van een boemerang vanuit je (onder)bewuste. Als er ruis aanwezig is in die boemerang, zal hij ook met ruis terugkeren. Evenzo zal negativiteit op de boemerang resulteren in eenzelfde negatieve respons. Gelukkig geldt dit principe ook voor de positieve boemerang. Deze simpele waarheid blijkt echter vaak een uitdaging.

Bij mij word je geholpen in het bewust maken en transformeren van negatief geïnstalleerde patronen en overtuigingen. Je wordt begeleid naar de kern van jouw persoonlijke uitdagingen/klachten. Zo (her)ontdek je gaandeweg de essentie van jezelf. Vanuit jouw diepere zelf ben je sterker in staat het bijzondere leven te omarmen dat voor jou in het verschiet ligt. Klaar om zelf het lot van je boemerang in eigen handen te nemen. Klaar om vanuit jouw authentieke zelf, jouw werkelijke plek in het systeem in te nemen. 

"Je leven verandert niet door de windrichting van de wind, maar door hoe je je zeilen zet."

- Jim Rohn

Wat anderen zeggen